Изработка на Сайт

Изработка на Уеб Сайт от STORYBOARD.BG

Без значение дали сте голяма фирма или стартъп, спортист или искате да продавате онлайн – ние ще изработим уеб сайт за вас, съобразен с вашите индивидуални нужди, срокове и бюджет. Вашия уеб сайт ще бъде:

Изработка на сайт

Красив

Бърз

Сигурен

Адаптивен

Уеб Дизайн Стандарти

При изработката на сайт е много важно всички елементи от уеб дизайна да бъдат на високо ниво. Всеки уеб сайт трябва да бъде красив, бърз, сигурен и адаптивен. Бъдете сигурни, че ще изработим сайта ви по най-високите стандарти в съвременния уеб дизайн.

Вашите клиенти са онлайн. Те търсят продукти като Вашите, фирми като Вашата. Онлайн магазинът може да Ви помогне да разширите бизнеса си и да достигнете до нови потенциални клиенти. Заедно можем да изградим перфектния онлайн магазин за вашите нужди.

SEO Оптимизация

Важни съвети за оптимизация при изработка на сайт

SEO оптимизацията може да помогне на Вашия сайт да достигне до хората, които се интересуват от Вас, Вашия бизнес и продукти. Добре направената SEO оптимизация ще помогне на Вашия сайт да се класира напред в резултатите на всяка онлайн търсачка.

Цветове, шрифтове, композиция, икони, символи, графики и т.н. – всичко това са елементи на графичния дизайн. Добре съчетани при изработката на сайта ви, ще го отличат с красота и индивидуалност.

Планиране, дизайн, разработка, тестване, начало и поддръжка. Това е нашата методология за изработка на сайтове. Заедно, стъпка по стъпка, методично и професионално ще създадем перфектния сайт за Вас.

Логото е съществен елемент от процеса на изработка на сайта Ви. Представлява бизнеса и марката Ви, ценностите на Вашата организация и Ви помага да се отличите. Добре направеното лого ще Ви помогне да разширите бизнеса си. Всяка добра маркетинг стратегия започва с добре направено лого.

В основата на всеки добър сайт е доброто съдържание. Достатъчно подробно, но в същото време кратко, с цел да запази вниманието на посетителя. Дали представяте себе си или вашите продукти, заедно можем да изградим интересно и занимателно съдържание за вашия уеб сайт.

Изработката на сайта Ви е само началото. Всеки сайт има нужда от регулярни ъпдейти, постоянно наблюдение и оптимизация. Можем да Ви предложим пакет, съобразен с вашите нужди. Нашите специалисти са тук за да се погрижат вашия уеб сайт да бъде перфектен всяка минута.

Бърз, сигурен и гъвкав хостинг. Това е основата на всеки добър уеб сайт. Можем да разположим сайта Ви на нашия Google Cloud Server или да използваме вашия съществуващ. Можете да разчитате на нас при закупуването и управлението на домейна ви.

Сигурността на Вашия сайт е топ приоритет за нас. Екип от опитни специалисти се грижат ежедневно за да бъде Вашия сайт защитен. Използваме най-добрите бекъп практики за да бъде вашата информация защитена.

Уеб Сайт Технологии при Изработка на Сайт

Заедно ще намерим перфектните технологични решения за вашия проект. Ще обсъдим с вас очаквания трафик, съдържанието и материалите за сайта ви. Искате ли онлайн магазин? Ще изберем най-добрата уеб сайт технология при изработката на сайта ви.

Да обсъдим
вашия проект?